Iluminati mega-ritual planiran za večeras u Berlinu?!?

Čini se da je svjetska patokratija planirala da danas naveče u Berlinu odradi još jedan nestašluk, vjerovatno veći i od septembarskog napada na Svjetski trgovinski centar, 2001. godine, međutim, ovaj put su neki držali oči otvorenim i prokontali ih.

 

 http://www.youtube.com/watch?v=oZI5sXSGPmQ&feature=player_embedded

**

Srećom, pa oni bez rituala i simbola ne mogu ništa žešće da odrade jer im je takva priroda (satanistička).

 

Njemački advokat po imenu Torsten van Geest je u međuvremenu već pokrenuo sudski postupak protiv Angele Merkel u vezi s ovom planiranom "false flag" operacijom:

 

 http://www.youtube.com/watch?v=Hvz0oNkEVQk&feature=player_embedded

**

Ovo su naravno  "mainstream" mediji trebali da nam prezentiraju kao osvetu Muslimana za ubistvo bin Ladena u prvoj fazi a u drugoj bi se tražilo kažnjavanje vinovnika. Onda bi naravno slijedio nuklearni napad na neke islamske zemlje (vjerovatno Iran!?) što bi mogla biti uvertira za Treći svjetski rat. Pitanje ostaje da li će oni koji su režirali ovu fiktivnu osvetu Arapa za fiktivno ubistvo bin Ladena i odgovarati za to?!

 

Uostalom, imaju još vremena da to odrade! Ukoliko nakon toga odmah zatvore internet, nema sumnje da će njihovi "mainstream" mediji sve ovo zataškati isto kao što su zataškali stvarnu pozadinu napada na Svjetski trgovinski centar.

 

Ako im ovo prođe pored svega ovoga, onda smo mi ipak ovce koje nisu ništa bolje ni zaslužile, nego da nas šišaju i deru nam kožu kako hoće i kad hoće.

..

Nešto više – OVDJE 

 

Komentariši