Simboli, subliminalne poruke i programiranje ‘matriksa’

Ovdje ispod slijede znakovi olimpijskih igara u Pekingu i Londonu, zajedno s dešifrovanim simbolima koje kriju u sebi i koji su namijenjeni za podsvijest čovječanstva. (Preuzeto s bloga Rik-a Clay-a)

slika

slika

slika

 

*********

 

slika

 

slika

 

Zion, Sion, Novi Jerusalim, Kult Sunca, Kult Svevidećeg oka…

Tako nas ne bi trebalo čuditi ukoliko nam za vrijeme olimpijskih igara u Londonu organizuju i svečanu priredbu dočeka naše "kosmičke braće"?! S obzirom da je uz pomoć Z. Sičina, već uspješno plasiran koncept Nibirua i anunakija kao “3D vanzemaljaca koji su nas stvorili i koji nas povremeno posjećuju u određenim vremenskim ciklusima”, vjerovatno će se ići na to da se radi o jednoj privremenoj posjeti naše kosmičke braće koja su, eto, samo u prolazu (a nikako nas vijekovima ne manipulišu iz 4D sa svrhom svoje ishrane) i koja nam uvijek rado pritiču u pomoć.

Nadalje, s obzirom da su uz pomoć L. Gardinera, D. Browna (i sličnih “vozila”) već provučeni koncepti ‘svetog grala’, ‘svete krvi’ (čitaj: svetog sranja), ne bi bilo nikakvo čudo ukoliko (kontrolisani) mediji uskoro počnu s malo žešćom kampanjom promocije princa Willijama kao potomka Isusove loze.

slika

 

Takođe, neće biti čudno ni to da ga pokušaju instalirati kao mesiju, kojeg će naravno naša ‘kosmička braća’ “baptizirati” u 2012. godini kad će ovaj ‘slučajno’ napuniti 30 godina (koliko ih je imao i Isus kad je bio “kršten”!?). Princ William je kao slučajno rođen upravo na ljetni solsticij koji nikako nema okultni značaj kad su ove sile u pitanju. Nadalje, on ima plavu kosu i zeleno-plave oči…(“pljunuti” znakovi kraljevske loze!?). Isto tako, cijela dinamika oko Isusa je vezana sa Kultom sunca (što je lijepo predstavljeno u filmu Zeitgeist) a s tim kultom koji je poznat i kao Kult svevidećeg oka,

slika

povezan je i Budizam…

slika

(zastava Tibeta)

slika

…što možda ukazuje na mogućnost da će neka vrsta budizma biti uvedena kao obavezna religija, nakon uspostave Novog svjetskog poretka i princom Williamom kao mesijom?! To bi ujedno trebala biti i krajnja faza porobljavanja čovječanstva.

On bi onda trebao da “propovijeda” 3 godine, (isto kao i Isus), sve do tranzicije u 4D (“uskrsnuća”), gdje će nas naša OPS kosmička braća svečano dočekati s nadom da će nas i tamo držati pod svojom kontrolom?!

Naravno, kako bi se pospješilo satjerivanje ovaca u zajednički tor, u međuvremenu će 3D proksiji ovih sila možda morati napraviti i malo buke, odnosno, organizovati i poneku katastrofu (možda ograničeni nuklearni rat?!) na ovoj planeti (ili će koristiti za to neke prirodne katastrofe), nakon čega će zombificirane narodne mase gledati na ‘kosmičku braću’ s njihovim kraljevskim predstavnikom na zemlji, "mesijom" William-om, kao na – spasioce!?

(Postoje i teorije da će elita u tom periodu uz pomoć "projekta Bluebeam", odnosno, prilično napredne tehnologije, pokušati da napravi lažnu predstavu slijetanja vanzemaljaca za svrhu daljnje manipulacije čovječanstva, međutim, mislim da to ovdje neće biti slučaj.)

U svakom slučaju, biće interesantno posmatrati ovaj šou-program, odnosno, cijelu ovu – hiperdimenzionalnu farsu. Doduše, postoje i neke indikacije da bi neka od ljudskih bića koja se u međuvremenu uspiju probuditi, mogla da ubace i pokoji ‘francuski ključ’ u zupčanike te njihove mašinerije, te da bi ona tako mogla i ozbiljno da zariba?!


Komentariši